Premiär i nytt ridhus

Idag har vi tränat för första gången hos Smedby Ridklubb, som är vår nya hemvist för vintersäsongen. Det är ett jättefint, stort ridhus. Med alla fyra väggarna på plats Till skillnad mot Viggeby, där halva kortsidan var borta under hela vår förra vinterträning.

Nä här verkar det vara ordning å reda. Stor plats att förvara grejer, så jag hoppas att de inte misstycker att vi staplat in alla våra hinder. Vi har fått lov att förvara allt inomhus. Men det är ju inte helt lätt att förstå hur mycket agilityhinder man faktiskt har.

Vi körde en bana från förra helgens klass 3 tävlingar i Rättvik. Annelie va banchef och den byggdes upp himla snabbt. Det var en bra agilitybana med fart och några tajta svängar.

Det är inte helt lätt att springa på ridhusunderlag, typ spån-torv eller vad det är. Hur tungt som helst!! Då räcker det inte att köra muskel- och bodypump-pass på Sats, nä nu snackar vi areobics och annan mer konditions-intriktad träning. Så man får lite stuns i kroppen. Dags för lite variation tror jag, har fastnat lite i muskelpass träsket…

Körde ett pass med Anna igår förmiddags. Men det var himla najs. Vakna utvilad, äta en bra, god, proteinrik frukost och sen iväg och muskla. Jag kände mig helfräsch hela kvällen.

Tur det, för det bar iväg hela vägen till Skärplinge. Agge har precis fyllt år och bjöd till kalas. Skoj å ses, det var himla länge sedan. Och så träffade jag vår gamla sångare Björne också, så vi kunde snacka lite minnen och allvar….det var skoj!!

en riktig trevlig helg. Trots förmiddagens skitväder som gjorde att jag ställde in all spårträning. Jag är kanske en tunnis, men what the heck, man kan inte vara på topp jämt.

Men idag när jag var på Statoil, lyckades någon skriva i dammet på min bagagelucka, under de 5 minuter jag var inne på macken

”Fin hund, finare matte”

Mystiskt va??!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>