Äntligen hemma!

Så nu är hon äntligen på plats. Min lilla Jonna.

Jag vill börja med att tacka på Pearl för den tappra insatsen att jobba natten mellan tors-fre, direkt hem fixa med hundarna, in i min bil, sova ett par timmar ner till Sjövik för att sedan ratta Audin hela vägen tillbaka till Stockholm!!!
Tusen tack Pearl

Det är ju sån lyx att få sitta i baksätet och”bonda” med sin nya flockmedlem. Resan gick jättebra. Hon vart lite varm då och då. Låg på den babyblå fleecefilten, hon fick med från mormor för att känna sig som hemma, i mitt knä. Det tyckte hon var bra, men tog även ett par vändor i den nyinköpta buren. Den funkade jättebra!!!

Mötet med Felix har också gått bra! Han blev mest förlägen. De fick mötas först ute på gårdsplan hos mamma och pappa, lite neutral mark tänkte jag. Men även nu hemma i lägenheten går det bra, Felix kanske blir lite stressad av att hon springer efter honom med propellersvansen i full gång. Men han verkar gilla det samtidigt. Har gjort några lekinviter.

För ett ögonblick när Felix satte sig, så dök hon på hans svans. Det gillade han inte!!! Jag hann fota precis innan det hände

Spatserar runt lite på upptäcksfärd, och jag har börjat rulla ihop mattorna. Tidningspapper är väl det som gäller nu.

Spegeln har hon hållt på med en stund. Den är spännande och rolig. Hon har gjort några lekinviter mot sin egen spegelbild för att sedan gå fram och ge den en stor slickepuss.

Och så har det serverats mat i den nya skålen vilket hon åt med god aptit.

Just nu ligger hon vid mina fötter under skrivbordet och Felix ligger vid byrån mitt emot.
Det här kommer att gå finfint!!!!

Tack Åsa för en alldeles förtjusande liten dogge!!!!

This entry was posted in Valpsnack. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>