Ok vi är beredda!!!!

Iallafall jag! Felix får nog en chock, stackarn!

Men imorrn hämtar vi hem henne. Den lilla ärtan Jonna.
Guld-Pearl
skall co-driva med mig ner till Åsa och Sjövik. Det blir en bra tur fram och tillbaka, kommer att ta hela dagen och kvällen. men nu ska hon hem, och vi är beredda!!! Egen matskål och allt!

Det ska bli skoj att se hur Felix reagerar över denna förändring!!!

Förändring efter kastreringen börjar däremot att skönjas. Han pinkar inte överallt när vi är ute, det räcker med ett par-tre pink och lite längre sådana. Han nosar inte lika mycket på promenaderna och det blir inte tvärstopp var 10:e meter. OCH (thank god at last!!!) han är mer uppmärksam på mig!!

Och han är MYCKET mer lekfull, det här med att plocka upp pinnar och lattja med håller i sig. Ikväll mötte vi Björne med Deccan (stor, fin schäfertik) på promenaden. Och Felix började tokbusa med henne, även om Deccan hur lätt som helst puttar till Felix så han far omkull, så är han snabbt upp på tassarna och på’na igen med ett kroppspråk som BARA signalerar lek. Tidigare hade han helt klart blivit förbannad och svarat upp. Men inte nu, nu är det bara lek, lek, lek. Och så lite jobb också. Vi körde lite fritt följ på vägen hem på parkeringen och det gick hur bra som helst. Han e bara för skön!!! har liksom gått från traktor-mode till…. skoter-mode. Helt super ju!

Nä, dags att sova så jag är pigg imorgon. Ska ju bjussa Pearl på frucka i bilen!!!

This entry was posted in Valpsnack. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>