Super tuesday!

Idag har varit en toppen dag. Och den skall alldeles strax rundas av med lite nylagad thai-fisk, den var så varm så den får svalna av lite först!

Att jobbet är enkelt i en tid som nu, med dryga två månades ledighet framför mig, det hajjar ni.

Men idag har Felix och jag också haft en skön stund hos Sanna. Felix fick massage och jag fick mig ett gott skratt!! Hon é för skön, Sanna!! Hon berättade om livets positiva vändningar. Och hon kan verkligen se möjligheter och det positiva i det mesta. Det gav mig inspiration och en del att fundera vidare på. Det är skönt med såna samtal!

Väl hemma, och det första jag gör, kolla Åsa’s blogg!!! (har gjort det 20 ggr om dagen senaste veckan…man vill ju ha valprapport, man håller ju på att spricka av nyfikenhet…med all respekt för att Åsa har annat att sköta… ja jag vet men ändå….)

Och där är dom upplagda med bild och reggade namn å allt.
Jag länkar direkt till Åsas blogg så får ni läsa och kolla in ALLA valparna

Men Light My Fire Vive ska bli min!!!!!!!!!! HURRA!!!!!!!!

Vilken super-tisdag!! tack och gonatt!!

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>