Det närmar sig…

Nu är det knappa två veckor kvar så har jag tösabiten hemma. Det börjar bli himla pirrigt faktiskt. Så nu har jag börjat läsa valpböcker igen. Hur var det man gjorde nu igen… med valpar… och ska man inte passa på och göra allt det man inte fattade förra gången att man faktiskt skulle gjort??

Idag har jag iallafall införskaffat en liten bur. Hon måste ju åka hem i något, och det kan få bli hennes tillhåll här hemma också till en början.

Felix måste naturligtvis prova. Men den passa inte. Döh…

Idag var jag på ett pilates-pass för första gången i hela mitt liv. Det är lite som yoga, dvs ingen upptempoklass med hög musik. Utan mer rörlighetsträning och styrka till nån slags hawiansk nässång…typ. Man gör rörelser som man inte tror ska ge någon verkan. MEN… idag när jag kom hem efter passet var jag HELT SLUT. Hela eftermiddagen och kvällen har gått åt till att hämta igen krafterna, ingenting blev som jag tänkt idag. Jag skulle ut och göra ärenden på eftermiddagen men se det fick anstå till nån annan dag. Ja, ni ser, det är ett helvete med ovant folk.

Tass, tass!

This entry was posted in Valpsnack. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>