Dan före dan…

Ja det är ju inte julafton imorrn direkt. Men väl första arbetsdagen efter dryga 2 månaders valpledigt. Fy fabian va jag har haft det bra. Det har varit otroligt nyttigt att bara vara ledig. Och så roligt att få hänga med Felix och Jonna hela dagarna. Tack tjifen!!!!

Idag var starten på fortsättningskursen. Vicky och jag kör den tillsammans. Vi har bara 5 ekipage så det är rena lyxtillvaron både för oss och dom. Jag tror banne mig att flertalet kommer kunna köra vår inoff tävling den 13 juni. Dom är så duktiga!!! Vi körde rundbana med alla hinder utom slalom och kontaktfältshinder och det gick galant. Trots att det var rena leråkern nere på agilityplan. Heja Heja!!!

I lördags var Jonna och jag på Dog Model Valp kurs tillsammans med kullsyskonen Lilla Vieux, Vincent och Humle. Det var roligt, vi lärde oss grundhantering för alla typer av tricks. Sen gjorde vi några tricks också.

Jonna är ju lite folkskygg, men Yvonne älskar hon över allt annat (nästan t o m mig ). Så när Yvonne skulle köra tricks med Vieux kunde inte Jonna hålla sig borta.


Men här är det Lilla Vieux och matte som tricksar.


Sen blev det fullt valpbus i soffan.

Ingen av dom här kullsyskonen är det minsta lik Jonna (eller tvärtom). Men idag hittade jag lite nya foton på Pixl hemsida och äntligen kände jag igen uttrycket i ansiktet. Jonna och Pixl är jättelika varandra! Kolla här!! Så honom får vi hoppas att vi träffar på kennelträffen i maj. Det vore himla skoj.

Nähä, man kanske ska gå till garberoben och kolla in vilka kläder man ska ha på kontoret imorrn. Det duger väl inte med långkalsonger, skalbyxor och fleecetröja som jag hasat runt i dom senaste månaderna. Nä snyggbyxor och kavaj är det väl som gäller.

Jag e på!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>