Skön helg på landet

Nu är det nästan som vanligt igen. Jobba i veckorna och vara på landet över helgen. Jag har inte varit ute på Rådmansö sen jag vet inte när, det måste varit oktober eller nåt kanske.

Det var alldeles underbart!! Lite kallare än hemma. Men igår sken solen hela dagen.

Jag försöker få Felix att inte spana efter ekorren, en riktig hang-up som han har. I helgen har det gått rätt så bra faktiskt. Vet inte om det är Jonna som påverkar. I vilket fall köpte jag ett mjukisdjur (utan stoppning) som ska föreställa en ekorre. Tänkte försöka överföra hans fixering på den istället och kanske kunna använda den som belöning. Det blev iallafall en kul kampleksak. Jag är fortfarande imponerad av hur schysst Felix är när han leker med Jonna!

Jag tog doggarna ner till vattnet. Att få Jonna med på bild blev helt omöjligt! Ser ni att hon sitter precis bakom min högra axel!!!

Framåt kvällen kom Plingan, vi fixade käk och kollade på Robinson. Och idag har vi kapat ned hasselbuskar. Jag har kvar min röjar-anda efter trädfällningen förra hösten. Vill gärna att de ska vara lite fri sikt framför huset, på min stora tomt.

Plingan hjälpte till, hon e en jäkel på att såga!!

Skön helg!!!

tack Plingis!

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>