Min lilla Puffa

Jag har en liten ovana att ha en hel drös smeknamn på mina doggar. Felix går under namn som Fillen, Fillefixen, Fixen, Felixen, Flix, Fillefjonken, Fjullen… etc. Och ett tag hette han Snoppen….  men då sa Anna ifrån!!!
Hon ville minsann inte hänga på tävling med mig om jag skulle gå runt och säga snoppen i tid och otid. Och jag förstår henne precis, så jag slutade genast med det!!  Var smeknamnet kom ifrån har jag ingen aning, säkert nåt Freudianskt.

Nya doggen heter mest Puffan. Jag tycker hon är som en liter puderpuff, diffus i pälsen, mjuk och helt perfekt att stoppa ner i löspudret och dra över fejan.

Anna har fotat jättefina bilder idag på mina dogs, kolla in www.pudelbus.com. Men den här bilden var jag tvungen att sno hit.

Foto: Anna Müller

Och idag på promenaden så gick ena hörntanden av. Vi får se hur det utvecklas, man kan se pulpan. Det verkar inte bekomma henne alls, hon äter och gnager på ben som vanligt. Men jag ska ringa veterinären, det kanske är så att man bör dra ut tanden, så det inte blir nån infektion eller nåt knas med den under.

Imorrn ska vi på valpkurs med tre av kullsyskonen. Det ska bli himla skoj!!

Yeah!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>