No, no i Norberg

Nä, idag lyckades vi inge bra på tävlingen i Norberg! Fagersta KK arrar Klass 2 tävling och är så himla smarta att de kör alla storleksklasserna efter varann. Vilket innebär att tävlingsdagen inte blir så lång och man behöver inte ladda om efter en jättelång paus. De kördes tre officiella klasser, 2 agility och 1 hopp, i deras fantastiska industrilokal som är liten men naggande god. Fagersta har också rutin så banombyggandet går som dans, man hinner knapp rasta doggen så är nästa banvandring på gång. Yeah we like!!

Men det hjälpte inte vi gjorde ändå ingen bra insats. Det kändes ofokuserat och lite konstigt. Och i det andra agilityloppet glömmer jag hur banan ska gå!!!!!!!! Jag får en rejäl black-out och förstår inte ens när jag går i mål varför jag blivit diskad. Den du!!!

Det har jag aldrig varit med om förut, ny upplevelse. Lite smått chockartat.

Det var Åhza och jag som gav oss iväg i morse sådär vid halv 9, bra tid. Numera har vi så många hundar att vi inte kan samåka, men köra karavan går bra. Så får man sms:a lite när man blir pratsugen 

Yvonne och Kjell var på plats också. Grattis till Kjell och Mackan som tog sista pinnen i agilityklass och är nu ett fulländat klass III ekipage!!! Yvonne och Lifa gjorde ett jättefin hopplopp!!! men det räckte inte till pinne den här gången. Den sist startande gick in och vann hela klassen, det är lite grymt tycker jag!!

Nä, störst behållning idag har varit lekstunden med Lilla Vieux. När tävlingen var slut fick de rulla runt lite i snön utanför.


Jonna börjar växa ikapp


Men de som är mindre skall tryckas ned, tycker Lilla Vieux. Så lite schysst stämpling har ingen dött av!


Vaddå, var det nån som sa nåt?


Bra med lite distraktion, då kan man hoppa upp och ge igen.


Upp i snödrivan
..


Kolla Lilla Vieux’s tunga!


Va, vare nån som sa nåt nudå???

Skönt att vara ute och tävla även om det inte går som man vill!!! Tack Fagersta för en bra dag trots allt!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>