Bättre än väntat!

Jag har inga låga förväntningar på tillvaron, snarare tvärtom, jag försöker alltid påverka så jag hamnar i bra situationer. Vilket gör att jag kanske inte alltid blir så spontan… och en del upplever mig kontrollerande…hmm…nåja… även solen…

Idag var jag lite seg efter en supertrevlig kväll hos Helene. Ursäkten var att fira vårt nya tältinköp, men faktum är att vi sällan ses under dylika former så det var en god anledning bara det. God mat och vin, och kvällens överraskning ”Guitar Hero Band”. FY fabian va skoj. Jag hade kunnat spela hela natten!!! Nu Ebba, förstår jag vad du menar!!!!

Jag var inställd på en trevlig kväll, men det blev bättre än väntat!

Snodde nedan bild från Annas blogg:

Jag, Annelie, Pearl och Helene i högform. Anna fotar

Kände mig som sagt lite seg idag inför ridhusträningen. Och i sista sekund blev jag tillfrågad om jag kunde fixa fram en träningsbana. Puh! kände jag bara. Men jag fick fram en ”Camilla Brundin-träningsbana”, med trippelbox, som vi körde på vårt läger i somras. Åkte dit med den utan att känna mig särskilt laddad.
MEN det blev bättre än väntat.
Det var en bana med flera övningar i, så vi gjorde totalt 2 övningar och till slut en hel bana. Det var bra tempo bland de 10-tal ekipage som va på plats, så vi hann köra allt två gånger. YEAH! Dessutom la vi fel på en nummerskylt så banan blev extra klurig. Men rolig!!

Felix var på hugget och körde på bra. Det känns bra att han är stabil i farten numera. Och på träning tar han alla kontaktfält, MEN inte på tävling! Det är ju såklart inte så lyckat.

I veckan har jag också fått plats på hunddagis hos Kent, för både Felix och Jonna. Felix har inskolning 6 april, och Jonna börjar när hon blir 6 månader dvs runt den 1 juni. Tills dess får Jonna vara hos mamma och pappa.

Från allra första början skulle ju även Felix in på dagis. Han skulle bara vara hos mina föräldrar inledningsvis, tills han fått åldern och jag hittade en dagisplats. Men han har ju hunnit bli 6 år utan att sätta sin tass på dagis.
Nä både Felix och föräldrarna har ju tyckt det varit toppen att vara ihop på dagarna. Och jag har varit såååååååå tacksam för det!! Vilken lyx va!!! Tusen tack mamma och pappa!!!

I veckan har jag också bokat mig en resa. Jag åker till Pisa lö-tor i maj och ska bo i ett hus tillsammans med några andra kvinnor och vi skall fira ett födelsedagsbarn. Det ser jag fram emot!!

Således en vecka bättre än väntat. Och nu ser jag fram emot en ny!! Tass on!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>