Hundbur med livstidsgaranti

Jag har kommit på att måndagar inte är några bra dagar. Därför har jag helt enkelt valt att hoppa över dom. Det är ju lätt när man är ledig, vi får se hur det går när jag börjar jobba igen. Jag vet inte varför det är så men jag har ingen bra energi på måndagar.

Men idag är det ju tisdag, känns genast mycket bättre! idag har jag tvättat det mesta i huset, skurat alla golven. Samt varit och hämtat min cykel. För ta i trä, idag har det ju varit barmark nästan överallt. Så det är dags att börja cykelträningen utomhus.

Söndagar är också bra dagar. I söndags hittade jag en hundbur på blocket, för 2900kr, som jag slog till på. En såndär robust dubbelbur med skrammelgaranti på livstid (eller det var visst bara 7 år). Så nu kan båda doggarna sitta bra och säkert i bak. Dom burarna är ju skräddarsydda inte bara efter bilmodell utan även efter årsmodell vad det verkar. Dom jag köpte av hade en precis likadan bil som jag, bara några år äldre. Och ändå var det på håret att buren gick in. Vi fick trycka på ordentligt!

När jag kom hem skulle jag testa att ta ut buren. Men se det gick inte. Hur jag än trixade och försökte. Nä, nu sitter den där den sitter… Det kanske inte var så himla bra, men vad göra! Kan man snacka om livstidsgaranti!

Hundbur forever!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>