Snurra min värld snurra

Jag vet inte vad det är med mig. Igår blev en riktig skitdag, nästan som en måndag. Allt blir bara fel liksom och irritationen stiger. Jag brukar aldrig vara direkt irriterad. Men igår reagerad jag på ALLT, från bilköer, människor, doggarna, byxorna, skottträningen på klubben… allt allt allt. Och som slutkläm på den förskräckliga dagen välte Jonna ut den just fyllda vattenskålen!! Hela matrummet va som en svimmingpool!!! Där gled hon runt med sitt bandage och var hur nöjd som helst.

Idag har varit lite bättre. Men på eftermiddagen snurrade jag till det rejält. Det var mer åt hjärnsläpp hållet. Kollade startlistorna för Tranås coh inser att det är bara klass 2 och 3 som går. Ringer genast till Anna, förtvivlat, och undrar hur jag kunnat anmäla mig denna tävling. Åka hela vägen till Tranås för bara ett Hopp-lopp per dag??? Och varför har jag inte reagerat när jag anmält mig????

Jag kollar genast mejlet från Agilityonline. Jag är anmäld till klass 2 både agility och hopp. Ringer till Anna igen, lika förtvivlad. Hur har jag kunnat anmäla mig till Agility 2 när jag inte är uppklassad??? MEN, säger Anna. Va f-n Charlotte!!! DU ÄR JU I TVÅAN!!!!!!
Eeeeeeehrm… ja just det!!! Det är jag ju!!

Förklara den, den som kan! Jag kan det inte! Fy fabian va jag skratta. Stackars Anna, som ska behöva dra hela helgen på en sån som mig.

Nåja, Jonnas brutna tå är under kontroll. Den ligger perfekt för läkning och skall kunna vara utläkt om ca 5 veckor. Så vi fortsätter våra koppelpromenader och hon går fortfarande på smärtstillande. Hon tar det hela himla bra. Men man ser hur energin flödar i kroppen och hur hon så gärna villa springa. Men det blir det inget av med, än så länge.

Mot Söderköping imorrn då, som första anhalt. Lagtävlingar för Anna och inoff för mig och Felix. Sen vidare mot Tranås för KLASS 2, då!!!!! lördag och söndag.

Kommer bli jättenajs helg. Ska försöka hålla hjärnan i schack.

Trevlig Valborg på er!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>