Tältpremiär!!!

En gång=ingen gång. Två gånger=vana=tradition. Förra året slog vi upp vårt DÅ alldeles nyinköpta Bigfoot-Easy-tält på Stockholmsavdelningens vårtävling i Kista. Det tältet var varken big eller särskilt easy. Så här såg vi ut efter den tältuppsättningen…

Och i år (tradtionsenligt då, typ andra gången) var vi där för att slå upp vårt, för i år, nyinköpta tält. Och man kan förstå att tradition är viktigt. Av fyra tältägare var det bara en som tävlade!  En dömde och två tittade på . Men vad gör man inte för att hålla traditionen vid liv. Vi fick ju sitta i vårt nya tält!!

Och jag säger bara en sak! HANSEGÅRDENS ska det vara!! Det är inte bara lätt att sätta upp. Får man minsta problem kommer Hansegården själv, eller nån som känner Hansegården, och instruerar. Fråga mig inte hur det går till.

Fy fabian vilket kanontält vi har nu!!!!

Inget tävlande idag för Felix och mig alltså. Men Anna och Ila skötte sig fin-fint i sin comeback och debut i nya laget. Två nollade lopp! Woaw!

Felix och jag ser fram emot nästa helg. Då blir det tävling i dagarna tre, Söderköping och Tranås!!

Imorrn är det återbesök hos Dr Bosse, med Jonnas brutna tå. Håll tummarna att det läker som det ska!!


Foto: Anna Müller
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>