Tävlingar i Tranås

Oj vilken tävlingshelg! Väsby BK har varit på lite olika håll. Anna, jag och Gungan åkte först till Söderköping för lagtävling och en inoff. Sedan vidare till Tranås officiella individuella lopp.

Jag är mest nöjd över att Felix lyckats hålla ihop och starta om så bra, i dagarna tre och totalt 5 lopp. Han har också haft bra fart igenom alla lopp. Fast det är ju inte mycket han bjuder på. Jag får kämpa i varenda sväng!! Det blev disk i alla lopp utom hoploppet i Tranås. Alla filmerna ligger på youtube.

Min snurriga värld fortsätter.Det hela ”peakade” igår när jag helt missar banvandringen. Mitt första lopp på hela Tranåstävlingen!!  Jag har suttit i tältet sedan kl 7 på morgonen och bara väntat på min start. När det äntligen börjar bli dags framåt halv två, så missar jag hela banvandringen!!! Det var ju så pinsamt att jag aldrig skulle drömma om at be om en extra banvandring för min skull. Nä, himla tur att banan bjöd på en rätt tydlig handling så jag bestämde mig för att köra ovandrat. Och det gick ju bra, så när som den nesliga vägran i tunnel som ju inte berodde på att jag inte gått banan innan. Alla dramatiska ögonblick kom tyvärr inte med på filmen…


Vi har ju haft ett strålande väder som alla andra. Vi bodde på Sommens camping i en liten, liten stuga. Med en ranglig två-våningssäng som vi inte vågade riskera livet i, iallfall inte i överslafen. Så jag fick sova på golvet. Men kolla vilken utsikt vi hade, från förstukvisten.

Igår kväll satt vi ute och käkade efter tävlingsdagen!

Men andra har gjort bra ifrån sig. Anna och Flaxa tog Championat igår. Grattis!!!
Flera VBK:are har tävlat på Sthlms Södra idag där Åhza och Mary gick upp i Agility trean. Härligt!! Anneli och Otto tog sin första pinne i sitt första lopp. Way to go!!

Själv hängde jag som sagt mest i tältet. Många timmars väntan på två 40 sekunders lopp. Jonna hängde med såklart, med sin brutna tå. Hon fick roa sig med lite tuggpinnar för att inte helt gå upp i limningen!

Imorrn är det nytt besök hos Dr Bosse. Får vi se vad röntgen säger den här gången!! Perfekt läkning hoppas vi på!!

Tack alla för en skön helg!! speciellt Anna och Gungan!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>