Städdag på klubben

Vilket toppenväder. Å jäsikens va vi har städat idag!! Men vi var bara 7 personer som kom (Anna, Ulla, Ing-Britt, Ingrid, Eva, Ingemar och jag). Ha ha ha med en klubb som har över 300 medlemmar och en agilitysektor som är mer aktiv än någonsin. Det är ju tammefasiken skandal!!

Vi började kl 10.00 och framåt ett tiden hade vi fyllt en 6 ton’s container med bara skit!!!!!

Vi rensade kring klubbstugan, städade ur i lilla förrådet, tömde hela arbetarboden och rensade ur agilityn´s förråd vid planen. Ulla var helt enorm. Hon var nere två timmar och röjde för kung och fosterland!!!

Vi fick ur allt skit från arbetarboden; soffa, stolar, dator, datorbord skrivare, pärmar, papper… you name it. Så nu har vi stoppat in alla fina tävlingshinder där och låst! Och i det andra förrådet har vi material som alla kan får plocka fram och använda vid träning.

Så har vi röjt bort alla gamla taggbuskar som har legat och skräpat, coh slängt gamla hinder. Najs !!!

Eva bjöd på pizza till lunch. Sen tränade vi lite Brukslydnad Felix och jag, bla hoppet och platsliggning. Anna har säkert fina bilder på sin blogg, eftersom hon fotade 803 bilder under de timmar vi var på klubben idag.

Jonna var med såklart, med sin gröna tass. Hon verkar helt obekymrad över den brutna tån, så bäst att ha henne kopplad. Hon far som ett torrt skinn!!!!

Nu är både jag och doggarna helt slut. Ska slappa lite på balkongen tror jag.

Imorrn hakar jag nog på till Lagtävlingarna i Kista. Årets traditionsenliga första tältuppsättning. Och vi har ju inte testat vårt nya än!!!!  Premiär!!!!
YEAH!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>