Bruten lilltå

Diagnos idag, bruten lilltå!!! Inte konstigt Jonna hade ont då. Den var lite snett bruten, men benet ligger korrekt emot. Så Dr Bosse spjälkade upp med en glasspinne mot granntån. Det är ny röntgen på måndag för att se om den ligger still och kan läka ihop. Så nu är det vila som gäller. Och grönt bandage!!

Lilla puffan då!


Det gäller att hålla uppe tassen, för den ska INTE stödjas på. Inte helt lätt.


Så det är bäst att ligga.

Inte helt onöjd ändå, fast det där gröna gillar hon inte. Men hon har fått smärtstillande så hon är inte lika ömklig som hon var igår. Hos veterinären hade hon skött sig alldeles utmärkt. Hon fick lite lugnande vid röntgen bara. Sen vid bandageringen hade de fått hålla på och joxa utan att hon protesterade. Jag lämnade henne vid 8-snåret och hämtade strax efter kl 4. Så imorrn stannar jag hemma så det blir lite lugn och ro.

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>