Mattmarodören!!

Det nya nu är att dra ihop alla mattor i en hög och va lite som herre på täppan liksom.

Nu finns det ju inte så många mattor att dra runt på eftersom inte alla i familjen har blivit rumsrena än. Men några lyckas hon hitta,  senast åkte badrumsmattan hela vägen genom hallen och  in i matrummet. En lite moppduk åkte med av bara farten, gott å tugga på. Sen va hon nöjd!

Lite mindre nöjd just idag faktiskt. Igår kväll fastnade hon eller slog i ena baktån (eller klon) när vi var ute. Fråga mig inte hur, jag hann inte se. Jag hörde bara gallskrik och sedan en dogge som kom hoppande på tre ben, vilket hon gjort sen dess. Man får inte röra tassen, då fräser hon som en kobra. Men imorse gick det bra att jaga småfåglar som vanligt, så hur allvarligt kan det vara. Nåväl det blir en tur till Doktor Bosse imorgon bitti iallafall. Nåt fel är det!

Lyxkursen fortsätter. Idag var det bara tre ekipage, på två instruktörer. Vi byggde bana med framför- och bakombyten, och en tvär start som man kunde börja från båda sidor. Banan delades upp i delar så vi kunde träna särskilt på de lite svårare svängarna. Sen avslutade vi med hela banan där sista hinder var A-hinder. Och tammetusan om de inte har kontaktfältsbeteende alla TRE! Yihaaaaaa!!! De är sååååå duktiga!

Det blir klubben tre kvällar i rad den här veckan. Imorrn är det medlemsmöte och på torsdag fortsätter Felix och jag våran Brukskurs. Det ska bli så roligt att komma igång igen. Herregud vi ska ju tävlingsdebutera i september och vi kan ingenting typ. Ja, budföringen går ju galant. Senast vi körde med Anna så satte han sig fot hos henne. Min duktiga Felix!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>