Livet under påsken

Har varit en enda stor huvudvärk. Jag ska säga att den här tanden har höll på att ta knäcken på mig. På självaste skärtorsdagen segnade jag ihop alldeles, efter två dagars sprängande huvudvärk, sov jag hela torsdag förmiddag. Jag som skulle jobba hemma, pyttsan det gick inte. Men nu känns det bättre, fast jag har varit tvungen att ta en alvedon varje dag för att inte ha huvudvärk. Imorrn bär det av till tandis igen, får vi se vad hon säger.

Jag åkte ut till Rådis på skärtorsdagen, men det var knappt jag kom iväg. Och så åkte jag hem en sväng på långfredagen eftersom jag blivit bjuden på påskmiddag hos min bror och det ville jag inte missa.

Tillbaks till Rådis på långfredag kväll och på påskafton kom mamma och pappa ut. Vi åt supergod påskamat med inlagd ströming, ägghalvor, påskpirog, lammracks och risotto. Ja ni vet allt det som hör påsken till. Det var som vanligt mycket trevligt med mina päron, dom är helt enkelt för sköna!!

Mamma är lite som Greta Garbo, glider runt (ja, inte helt obemärkt) med käppen och vill helst inte vara med på bild.

Pappa är mer som Zeb Macahan, gärna i centrum, med linne så man ser tatueringen.

På påskdagen blev en hel del lövkrattning. Jonna tyckte presenningen (som jag använder till att transportera alla löv till komposten med) var hur kul som helst att lattja med.

Så nu har jag krattat fram alla fina vårblommor som Tussilago och Snödroppar.

Idag spårade jag med Felix för första gången det här året!!! Vi la ett kort spår men jag tyckte det gick himla bra, han kändes taggad redan från start.

Så nu har väl våren kommit på riktigt!!!

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>