Tandlös kursledare

Idag har jag dragit ut en tand. Det blev billigare än att laga. En visdomstand är ju inte mycket att ha, så jag slog till. 700kr, det var ju som hittat. Och det var gjort på 10 min. Världens-bästa-tandläkare!!
Men det var ändå pärs, en tag trodde jag hela huvudet skulle följa med. Till slut var tandläkaren tvungen att ställa sig upp och göra en hävstång, så hårt satt den. Till slut krasade det i hela käkbenet och ut kom den. Puh.

Lite körigt att ha kurs på det! Men det gick bra, Vicky fick prata istället för mig. Idag har vi tränat starter, inkallning och target i lagom doser. Kursdeltagarna är pigga och läraktiga. Då är det skoj att hålla kurs.

Den här veckan har Felix börjat på dagis.  Han är lite reserverad så här i början. Kent försökte belöna med godis, men se det gick inte. Man tar inte godis från främmande hur som helst. Men han mjuknar nog upp snart, Felix alltså. Lite ovant i början kanske. Jag tycker det känns jättebra. Jonna får vara kvar hos föräldrarna tills hon blir 6 månader, sen ska hon också in på dagis!!!

Jonna, ja vilken hund jag har fått.
Den kvickheten och farten hon har är helt fantastiskt. Och vilket humör sen! Efter kursen gick vi en sväng. Vicky’s jaktlabbe Axel (som är 9 mån) är en riktig retsticka, han sprang runt och viftade med sina pinnar. Jonna tände till och sprang efter som ett jehu. Och när hon inte får som vill blir hon förbannad och morrar som en hel karl! T o m så Axel så lite snopen ut.
Kommer bli sååååå kul att köra agility med henne!! Ska också se till att vi blir ordentligt coachade på alla sätt, både vad gäller allmänlydnad och agility. Jag har mycket att lära av denna hund.  

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>