Puffans tå

Den läker fin-fint säger Dr Bosse. Bara några veckor till i koppel så ska det nog vara utläkt och klart.

MEN nu kör vi bandagelöst!
När Dr Bosse tog av bandaget i måndags, var hela tassen svullen och full av eksem. Inte undra på att Jonna velat bita i bandaget hela helgen. Det måste ju kliat som satan! Kliandet försvinner ju inte för att bandaget åker av så  i måndags kväll var Jonna helt galen. For runt i lägenheten som en tok. Hon kunde inte klia för då gjorde det ont på den brutna tån. Så det verkade som hon försökte fly smärtan och klådan genom att bara springa, runt runt runt. Stundtals kom hon till ro i min famn. Men strax var det upp och fara runt med ett stressat flås. Natten blev jobbig!

Samma sak gjorde hon hela tisdag förmiddag hos mamma och pappa. Till slut blev jag tvungen att åka till Dr Bosse igen. Vi fick lite starkare smärtlindring. Det har hjälpt men hon är fortfarande stressad och väldigt mån om att inget får röra hennes tå. Men inatt sov hon avslappnat på rygg igen!

Här ligger hon med tån utfläkt på vädring tuggandes på ben så mjölktänderna ramlar ur.

Vi passade på och kollade den avbrutna hörntanden också hos Dr Bosse. Det kommer ju en ny under, och jag har försökt vicka på den gamla men den har suttit som sten. Men se idag började den ge vika. Så den kommer ramla ur av sig själv.

Puff on!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>