Lugn å skön helg

Ja, så lugnt det nu kan vara med 4 hundar. I helgen har Anna‘s pudlar Ila och Boris hängt med oss.  Lite pyssel är det med promenaderna. Jag har fullt sjå att hålla reda på alla koppel och vem som kissat och bajsat. Men annars är det faktiskt hur lugnt som helst. I fredags hade jag Lotta och Kattis på middag och alla hundarna skötte sig jättefint!!!

Idag har vi varit i skogen med pappa och vaktelhunden Dennis (som är på tillfälligt besök). Och alla doggarna kom överens utan problem!! Skönt att vara tillsammans en hel dag med pappa också!! <3

Boris fick genast en ny kompis i Dennis, som följde honom över stockar och sten.

DSC00169

Pappa satte upp en saltsten åt älgarna

DSC00171

Och Felix och Jonna tog täten!

DSC00166

Idag har jag också tagit ut nya bilen och börjat köra. Jag lämnar tillbaka leasingbilen i veckan efter tvätt och upphämtning av vinterdäck.

Det första jag upptäckte var att båda strålkastarna var trasiga, bara helljuset fungerade. Osäker på om de var trasiga redan när jag köpte bilen. Men det var ju snabbt kirrat med lite vägledning från Ogge.
Jag fick inte plats med min robust dubbel-hundbur så den la pappa beslag på. Just nu har jag ställt in en mindre och enklare bur som båda doggarna får åka i så länge. Jag får känna efter hur jag vill ha det innan jag bestämmer mig för nåt burinköp.

Det är jäkligt najs å köra med EGEN bil iallafall! :)

This entry was posted in Familj. Bookmark the permalink.

One Response to Lugn å skön helg

  1. mia says:

    Ja det kan lätt bli lite snurrigt med alla koppel ibland..! Funderar också på bra lösning till mamma/Lasses nya bil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>