Förmiddag i Åkersberga

Vi har haft en toppenförmiddag i Åkersberga. Maria var uppe över helgen och hade tid att trimma Felix, så jag lämnade honom vid 9-tiden hos Peo, där Maria huserar över helgen. Sedan åkte Jonna och jag vidare till Yvonne och Kjell. En härlig frukost dukades fram! Både hundar och människor umgicks hela förmiddagen. Hur najs som helst! Jonna och syrran Lilla Vieux tyckte det var toppen. Det busade både ute på tomten och inne. Inte lätt att få dom på bild.

IMG_4900
Men här lyckades vi få dom att sitta…. i typ två sekunder. Lilla Vieux till vänster och Jonna således till höger. Lite storleks skillnad, men det går hur bra som helst att leka ändå!

IMG_4916
Och Felix fick en ny frajs som han blev himla nöjd med. Herregud han har inte trimmats sen juni så det var en hel del päls att få av. Och det tyckte nog även Felix va skönt. Han blir genast piggare och har skuttat runt som en tok på promenaden, fast det regnat hela tiden.

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

3 Responses to Förmiddag i Åkersberga

 1. Jösses va lika dom är trots storleksskillnaden. Komiskt att hon heter Lilla Vieux.
  Shit va snygg han blev skägggubben, ser ju ut som en riktig utställningsstjärna. Behöver du trimhjälp när inte Maria finns att tillgå så är Axels uppfödare superduktig, hon bor i Brottby.

  Hej hopp

 2. mia says:

  Ja, han e jättefin din Felix!

 3. hej, nu har jag ny hemsida, kika in på http://www.agilitytokan.se

  kramisar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>