Felix fixar ”frajsen”

Har precis gått en lång, skön skogspromenad med doggarna. Vädret är ju höstlikt skönt idag!!! Promenaden har innehållit både jakt, kamp, skritt i ojämn terräng och lite lydnadsmoment. På en av Felix raider kom han tillbaka och såg ut såhär. Han måste passerat via frissan för att skaffa ny frajs. ;)

DSC00150

Men mest ser det ju ut så här på våra promenader:

DSC00153

Puffan undrar vad jag håller på med och Felix kollar efter ekorren!!

Igår hade vi hoppteknik kurs på klubben för Eva-Marie Wergård. Det var hur intressant som helst. Och jättekul att se hundarnas utveckling i de korta övningarna. Det här är INTE agility. Det är blandad styrketräning med ren teknikträning. Nåt man naturligtvis har nytta av i agilityn!!

Oskar har klippt ihop den här filmen. Jag var bara tvungen att sno den från Annas blogg. Den är ju så himla ball och med schysst musik. Kolla in å  njut!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Felix fixar ”frajsen”

  1. eva marie says:

    Ja, väldigt härlig film! Kul att ses och kika på er klubb. Ni verkar ha hur mysigt som helst och dessutom är ni så aktiva med många kurser! Skitkul!

  2. tina says:

    Gud vilken häftig filmklippning i slowmotion – superhäftigt.
    Kram Tina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>