Welcome Uzy

Idag har jag köpt en bil! Jag har haft leasingbil via jobbet de tre senaste åren, en stor skön Audi A6:a!! Men nu är det slut med det. Det är bara chefer på en viss nivå och med en viss omsättning i sina kontrakt som får förmånen till leasingbil. Jag har ju tackat nej till de stora chefsjobben för i år, så då får man lämna tillbaka bilen när leasingperioden är slut. Vilket för mig blev den sista oktober i år.

Så nu var det ju dags att skaffa en egen bil…gulp. Jag har våndats i flera veckor, inte vetat riktigt vad jag vill ha och vad det får kosta. Men när jag efter många om och men hade funderat färdigt så fick det bli en Toyota Yaris Verso. Samma som Anna har och som Pearl har haft.
Toyota är ju jäsikens bra bilar, har haft en Camry tidigare som gick som en klocka.  Jag har länge varit sugen på Toyota Avensis, men det är jag ju inte ensam om så priset blir ju därefter. Nä jag tror Yari Verso passar mig perfekt just nu. Praktiskt, lätt, billig både i inköp och i drift.

Så efter lite letande hittade jag en i Örebro, årsmodell 2004 som inte hade gått mer än 5000mil!

DSC00147

Anette och jag drog iväg till Örebro efter lunch, och efter lite provåkning och prutning fick vi med oss bilen hem!!
YEAJ !!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

9 Responses to Welcome Uzy

 1. Annso says:

  Så skoj med ny bil. Den är väldigt fin. Ska bli spänande och se hur du inreder den för jag har sett så många varianter nu så de är alltid lika skoj att se vilka olika lösningar man har för hundarna och packning m.m Kör försiktigt och njut av nya bilen.

 2. tina says:

  Hej Charlotte!
  Hittade in på din sida, kommer inte ihåg hur bara :o)
  Kul med ny bil såklart.
  Visst var det en superhelg, håller helt med dig. Och Camilla är en grymt bra pedagog och aginstruktör. Nu hoppas vi bara på att vi kan förmedla alla kunskaper vi har fått under dessa helger hihihi – en gnutta självförtoende kanske man skulle ta och beställa hahaha.

  Ha det bäst Kram Tina

 3. Ulla & Hugo says:

  Najs med ny bil, verkar ju toppenfin. Jag har oxå ny bil på g i början av nov, ska försöka bli av me min gamla trotjänare SAABen först! Den har tyvärr gjort sitt!

  A2:a, snyggt jobbat!!!

 4. Kristina Munther says:

  GRATTIS till den jättefina bilen, den blir perfekt för dig och doggarna. Kram från Kristina och Makita.

 5. Är du säker på att din bil inte är släkt med Annas UDY ?? Kanske har samma linjer? =P hehe

 6. @Annica och Sheepchasers Della
  absolut samma pappa men inte samma mamma ;)

 7. Anna m Snobben says:

  Coolt me ny bil!! Ni ser ut att passar bra ihop tycker jag =) Den verkar så tuff den där lilla!

 8. ylva says:

  Då kan du serva den hos Nora – på Europeisk motor Rissne!

 9. @ylva
  aaaah!!! är hon där!! Fy fabian va bra!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>