A2:an

eller Agilityinstruktörsutbildning steg 2, som är det korrekta namnet, har jag gått nu under två helger. Det var avslutning på kursen idag. Det som återstår är en skriftlig redogörelse och reflektion kring det praktiska prov vi genomförde nu i helgen. Jag fick temat ”Handling och arbetsro” och skulle genomföra en lektion på ca 15 minuter med en övning jag tänkt ut själv som både kunde förenklas eller försvåras om det så behövdes beroende på ekipaget. Vi fick inte veta i förväg vem på kursen vi skulle hålla lektion för så det gällde av vara flexibel. Precis som det ju är i verkliga livet.

Jag blev inte så nöjd med min egen insats. Jag hade nog behövt vara lite mer förberedd på att resonera kring min övning. Jag blev helt enkelt osäker på om mitt handlingsalternativ skulle förbättra ekipagets resultat så jag arbetade inte igenom hela övningen. Men när vi sedan gick igenom övningen tillsammans med hela gruppen och med superduktiga Camilla Brundin (som var vår kurslärare) så visade det sig att det skulle det nog. Camilla tyckte jag behövde visa lite mer självförtroende. Inte låta mig påverkas av att någon verkar mer rutinerad utan driva igenom mina egna tankar, – Du kan mer än vad du tror, sa hon. :D

Vi har haft två jätteskojiga helger!! Och jag har lärt mig jättemycket!! Både av de egna övningarna samt att titta på de andra. Gruppen har varit kanon. Och Camilla är ju en härligt passionerad och pedagogisk kurslärare!!!

DSC00137
Tina instruerar Sandra på sin övning.

DSC00138
Emma instruerar Petra och Camilla övervakar det hela.

DSC00145
Petra fick köra en handling hon inte är van vid. Det kan ju också vara nyttigt ;)

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

3 Responses to A2:an

  1. Du ska bara veta hur bra du framstår för oss som tittar på! Ja, förutom de där j-a metrarna som var för korta…för flera av oss.

  2. Pernilla says:

    Du är ju skitbra! Bara att köra på och vara stolt över hur bra du är :-D

  3. Petra says:

    Kul att se mig och Mick. Det är inte lätt att vara elev alla gånger när man blir tillsagd att göra handling man ej är van vid men jag var nog ganska lydig. Lite synd att kursen är slut för vi hade ett par riktigt trevliga helger tycker jag! Lycka till med din indivuella uppgift d.v.s. skrivandet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>