Hundvakt

Idag har jag varit hundvakt åt Helenes små prinsessor Alice, Greta och Jessica. Helene hade kulturell kväll och var på Folkoperan. Vi har ju doggarna på samma dagis så det var ju smidigt. Bara ta med sig 5 hundar istället för 2 som brukligt. Fast jag fick säga åt dagisfröken Kent, att om Helenes box fortfarande var full med hundar men inte min, skulle han ringa mig och säga att jag glömt nåt ;D.  Jag har nämligen varit lite extra snurrig den här veckan. Hade bokat in mig och min personal på ett frukostseminarium i onsdags. Det glömde jag helt bort att gå på. Det var bara liiiiiite pinsamt!

Men alla doggar fick jag med mig idag iallafall!
Och det har ju varit hur lugnt som helst. Vi gick en sväng när vi kom hem, sen var det dags för käk framåt 6-tiden. Sen har doggarna bara legat  å slappat. Ja, förutom Jonna och Jessica förståss. Dom vill ju gärna lattja lite. Jag tycker dom leker bra med varandra. Tar det lugnt och turas om att vara i underläge. Och Jessicas mysiga hundkorg tyckte Jonna va toppen. Den har hon legat i mest hela kvällen.

Idag tänker jag extra på Pearl och hoppas hon kör försiktigt så hon kommer hem imorrn!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>