Äntligen inflyttad!!

I tisdags fick jag nycklarna till nya lyan och i onsdags gick flyttlasset från Runby till Brunnby Park.  Jag stromtrivs verkligen!!! Även om jag inte kommit iordning, nu ska ju alla kartonger packas upp igen, så känns det ljuvligt. Det är så lugnt och fridfullt här och lägenheten passar mig som handen i handsken.

10330_126574446889_533001889_2929505_5858724_n[1]´
Min nya granne Anna var på plats och förevigade första entrén med egen nyckel!

Efter att ha stått två timmar som skrivare på klubbens lydnadstävling förra veckan har jag haft känningar i ryggen. Har aldrig haft ont i ryggen i hela mitt liv. Och i onsdags efter flytten slog det till igen än värre. Och då hade jag ju ändå flyttfirma så jag har inte lyft en enda kartong. Men jag har ju packat en del och uppenbarligen gjort nåt som jag inte borde. 

Hela ländryggen har liksom låst sig. Efter lite ”tjat” och tips från omgivningen så bokade jag till slut tid hos en naprapat. Har aldrig varit hos en naprapat i hela mitt liv. Men i fredags haltade jag in på mottagningen hos Snygg-Johan! Han var inte bara duktig utan snygg också!!! ,Så det var ett rent nöje. Han knäckte höfterna, ett par, tre ryggkotor och stretchade ut rumpan. Jag blev som en ny människa!!! Weeee!
Men på kvällen hade de utsträckta koterna satt sig igen. Och det helt enligt plan. Naprapaten sa att det även skulle bli värre under lördagen, vilket det också blev. Men jag fortsätter behandlingen hos Snygg-Johan på måndag.  Så det ska nog bli bra vad det lider.

Så jag linkar runt i nya lyan och plockar med sånt jag kan lyfta och packa upp. Tar lite tid, men jag har ju inte bråttom!

Vilken nystart!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

3 Responses to Äntligen inflyttad!!

 1. Elida says:

  Vart ligger denna snygg-Johan mottagning då?
  Bra att veta.

 2. Ulla & Hugo says:

  Lycka till i nya lyan, har man tur kanske man får titta in nån gång?
  Tackar för ett fint flyt på tävlingen i lördags, du är en klippa som tävlingsledare och Väsbygänget är ett sånt supergäng!
  Ses
  Hej hopp
  Ulla & skäggisarna

 3. Åhza says:

  Grattis till nycklarna! Hoppas du kommer trivas, kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>