Puffan och lilltån

Jag ligger lite i efter här i bloggandet. Har ingen ordning hemma och än så länge ingen bredbandsuppkoppling. Ja, jag ska fixa det, närsomhelst alltså…!!!

Förra torsdagen var Jonna på återbesök hos Dr Bosse med sin tå. Hon är nu helt friskförklarad!!! Man kan knappt se på röntgenbilderna att det varit en fraktur. Yippeeeeee!!! Det känns ju underbart. Däremet känns väl den här tåböjarsenan fortfarande lite glapp, men jag tycker den blir bättre. Spänstigare liksom. Men den avstämningen skall jag ta med Kjerstin uppe på Ulltuna.

I vilket fall har jag nu kunnat släppa Jonna lös lite mer. Jag har henne en del i rullkoppel så hon inte skall skena iväg. Men hon går helt lös också. Hon tycker såklart det är underbart att få springa på. Och vilken fart hon har sen!!!

I lördags hade vi officiell agilitytävling nere på klubben.  Det var ca 180 starter i klass 1 och 2.  Det hela flöt på mycket bra!! Tack vara gänget som vi nu är nere på klubben!! Ingen match att vara tävlingsledare med sån uppbackning.

Mia var med och jobbade, och med henne var lilla Kiri. Så när vi packat ihop på kvällen så släppte vi smådoggarna lösa så de fick bekanta sig med varandra. Det är ju hur kul som helst och se hur de leker och förhåller sig till varandra. Här går det mycket lugnare till än när Jonna umgås med syrran, då är det mer hårda tag.

Kolla in Mia’s film:

Kiri o Jonna leker from Mia on Vimeo.

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Puffan och lilltån

  1. Pernilla says:

    Vad skönt att Jonna är frisk så hon kan få leka! Inte kul att alltid gå i koppel.

  2. mia says:

    Ja det var jättekul att dom äntligen fick träffas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>