Packa kartong

ja det är ingen lek, har jag precis fått erfara. Den här helgen är flyttpacknings-helg. Och himla tur har jag som har såna fina brorsbarn som ställer upp när det behövs. Petter och Jossan var här igår och hjälpte till. Petter kom redan runt lunch så vi fick källarförrådet packat och faktiskt ordentligt rensat. Hade jag varit själv hade jag sparat mycket mer.

Men Petter är hård! Han säger – Jaha när använde du det här senast och när tänker du använda det nästa gång tror du??? och hade det gått mer än två år så åkte det till grovsoporna eller Skopan. Eller sånt man tror man ska laga nångång när man får tid. Tid som man aldrig får, har eller tar.

IMG_4843

Ja det börjar bli lite kartongstaplar på olika ställen i lägenheten. Nu har vi totalt packat 25 st.

IMG_4841

Mina hjälpredor Petter och Jossan! Tack för hjälpen!!!

Och igår kväll fick jag smaka på idyllen på Södra Årvägen. Anna och Ogge bjöd på mat. Och vi spanade över till min lägenhet som såklart var helt svart, det bor ju ingen där. Men nästa vecka kommer det lysa i fönstrena. Yihaaaaaa!!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

4 Responses to Packa kartong

 1. Anna m Snobben says:

  Tjenare, va roligt att de äntligen är dags för flytten. Dom verkar vara jättefina lägenheterna där, traskar förbi där ibland på promenaden. De är ju inte fel att få hjälp med både att packa och slänga. Känner igen de där med att de kanske kan fixas till någon gång i framtiden, hm när nu de skulle bli av :-D
  Kram Anna

 2. Helene says:

  Skoj att det äntligen är dags för inflyttning! Inflyttningsfest? :-D
  Kram

 3. Ulla & Hugo says:

  Va najs att det är på g med flytten.
  De e ju när man flyttar som man får rumpan ur vagnen och slänga grejor.
  Ska jag säga som inte flyttat på typ 28 år???!!! Hur gammal e jag eller…
  Ses p lördag
  Hej hopp

 4. Petter Almberg says:

  Klart man måste vara hård. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>