En blöt kväll i Knivsta

Och då pratar jag inte om en blöt kväll på krogen, även om Helene och jag ett tag övervägde att hitta nån krog i Knivsta och svinga en bägare istället för att stå i hällande regn på Knivsta Brukshundklubb. Till slut kom vi fram till att taxi hem nog skulle bli väldigt dyrt!

Och faktum är att Distriktsmästerskap i Agility vill man ju inte missa!!! Kan man bli klubbmästare…. så vaddå hur svårt kan det va? Så trots tävlingsuppehåll så infann vi oss (Felix och jag) på Knivsta BK och mötte upp resten av Väsbyligan en kvart i 5 på Knivsta BK’s parkering.

En störtskur hade precis sköljt över E4:an men över Knivsta BK lyste solen. Najs!!!! Eller…. ja i 20 minuter. Sen satte det igång. Regnet kom lite försiktigt för att  sedemera formligen vräka ner. Och nu pratar vi inte skurar, nu pratar vi ihållande regn utan något som helst uppehåll. Jag blev blöt ändå in på trosorna, och då hade jag ändå mitt 700kr-regnställ på mig. Det måste ju vara nåt fel på det!!!

Inga resultat fick vi med oss hem. MEN  (trots regnet) en pigg Felix som tog slalom i båda loppen som en hel karl. Och i det sista hopploppet, när jag trodde han helt hade givit upp och bara ville tillbaka till tältet, så tände han till och körde på som bara den. Han sket fullständigt i min handling, men ändå. Han  tyckte det va skoj. YEAH!!!!

Det lovar gott inför kommande tävlingshelg i Nynäshamn. Jag kan inte hålla mig bort från banan längre, det är ju så kul!!!!

Lämnade över min anmälan till Petra idag också. Jag ska gå A2 ubildning (tävlingsinstruktör) i höst för Camilla Brundin. Det ska bli underbart roligt, ser verkligen fram emot det.

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to En blöt kväll i Knivsta

  1. Annso says:

    Haloj!
    Han sprang och hade riktigt skoj vill jag lova fast de var blötare än blötast. Så de är klart ni ska ut och tävla igen. Med den farten kommer ni hur långt som helst.
    Kram

  2. Elsa says:

    Han är ju bara för söt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>