Buga på Brukset

Hann knappt komma hem från Toscana så var det back in business igen.
I lördags bar det av till Köping för lite pinnjakt. Men se det gick inge vidare. Tyckte det kändes segt och vingligt. För lite vin kanske …. Bäst var att Pearl hängde på så jag slapp åka helt själv. Hon skippade agilityloppen i Bro Håbo då Terror inte gör på tävling det han gör på träning. Tar kontaktfälten! Jädrans knepigt sånt där!!! Och hon som tagit Terror ur tävlan för att träna in detta, de har säkert hållt på ett halvår minst. Och så sitter det på träning men är som bortblåst på tävling. Klart man tappar sugen!! Men skam den som ger sig. Hon kommer säkert på nåt, eller hur Pearl!!! ;)

När jag tittar på filmen känner jag mig ändå rätt nöjd med Hopploppet. Tycker det är relativt bra fart. Vi hade klarat referenstiden om det inte vore för slalomstrulet, jag glömde att tänka en pinne till. Alltid är det nåt!! Men det blir nya tag i Örebro på torsdag.

Brukskursen fortsätter ett par gånger till. Det är ju så många moment att hålla reda på där, så hälften kunde vara nog. Igår skulle vi träna på ”Läggande under gång”. Ett moment jag nog inte hört talas om ens…typ. Vi har iallfall aldrig tränat detta. Felix kan väl ligg rätt så bra, från sittande men INTE från stående. Dags att träna det alltså.

Instruktören visar hur inlärningen bör ske. En snabb godis mellan frambenen ner mot marken. Det resulterar i att Felix lägger sig ned snabbt men bara med frambenen. Rumpan står rakt upp!! Vi provar igen, samma resultat. Då kommer jag plötsligt ihåg att jag på förra årets Schnauzerläger gick en eftermiddag och lärde mig några freestyle tricks. Ett av tricksen var att buga. Det hade jag lärt in på ovan sätt. Så det var ju det Felix gjorde.

Får se om man får några poäng för ”Bugande under gång”. Den du!!!!

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

7 Responses to Buga på Brukset

 1. Pernilla says:

  Var det det ni höll på med! Bugande under gång va! haha Du skrattade så det hördes ända upp på agilityplan ;-)

 2. Anna says:

  Å vad bra du kör Charlotte! Jag blir så stolt när jag ser loppen. Du jobbar hela tiden, har en skitbra handling och är tokfokuserad. Det där kommer att bli så jävla bra när du börjar köra raggsockan

 3. Gunilla Maxén says:

  Vilket kanonlopp. Har han sprungit så fort förut. Knappast segt var det i alla fall.

 4. mia says:

  Kallar du detta för segt och vingligt!? Racerfart skulle jag kalla det! ses på fredag!

 5. Ulla m Hugo says:

  Förstår inte varför Felix kallas för traktorn, han går ju som på räls och du är ju supersäker, snyggt!!! Synd att han missade första i slalom men alltid är det nåt eller…
  Hej hopp

 6. anna m snobben says:

  De ser ju så fint ut! Han har ju riktigt bra med fart hela loppet och inte alls vinligt. De är kul hur man kan ändra uppfattning efter man sett filmerna. Lycka till!
  Hej svejs

 7. Anna says:

  Ulla – vi har trimmat traktorn! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>