Tävlingar i Sundsvall

Nu har jag t o m varit på en 4-dagars tävling. Och precis som Åhza påminde mig så har jag varit på 3-dagars tidigare. Var ju för fasiken på Gotland även förra året i tre dagar.

Och för några helger sen var jag i Skutskär i 3 dagar. Jäsikens vilket tävlande.
Synd bara att inte Felix tycker att det är lika roligt som jag. Det är nog där haken är tror jag. Han går stabilt, river aldrig, tar sällan kontaktfält och inte särskilt fort .
Ibland känns han piggare och mer följsam men de flesta andra gånger rätt så svårkörd. Jag får jobba som ett djur får att få honom runt banan.

Under helgens tävlingar i Sundsvall har han börjat skita i slalom. Han tar gärna ingången men stannar sen upp och går ur. Helt jävla nonchalant!!! Så till den grad att ja blivit arg under själva loppet. Hur kul är det!

Så inga resultat att räkna med hem från Sundsvall. Fast vi nollade två agilitylopp MEN då med 0,56 resp 0,42 sek tidsfel. Retligt!!!! men inte direkt nån överraskning.

Nä det roliga i Sundsvall, förutom miljön, tävlingen, kompisar etc var att jag fick köra Flaxa!!!!!!
Anna ringde plötsligt mitt banvandringen och frågade om jag hade lust att köra Flaxa, själv kände hon sig trött och oinspirerad. Jag måste erkänna att jag hörde lite dåligt, trodde först hon ville att jag skulle värma upp Flaxa. Men icke. – Kom hit å banvandra NU!!! skrek hon i luren. Sagt och gjort!

Det är verkligen en ynnest att få köra en sån duktig och vältränad hund. Och gissa om jag blev nervös, fast på en glatt och pirrigt sätt!! Köra Flaxa i Hopp 3:an med valda delar av eliten på plats… hulk…

Här är loppet! Och vi gled in på en 3:e plats. Helt otroligt!!!!

Det var som att köra en rolls-royce; smidig, framåtdrivande, lyxig, känslig, prestige, snygg, fart och så jälva mycket glädje. Även fast jag är helt sammanbiten under hela loppet!!! Måste ju fokusera, ju!!!

Tack Anna, det var verkligen vad jag behövde efter alla omständigheter (you know what i mean).

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

11 Responses to Tävlingar i Sundsvall

 1. Åhza says:

  Meh! Skutskär var ju också i fyra dagar jö!

  Fy vilket snyggt lopp du coh Flaxa gjorde! :-D

 2. Charlotte m dogs says:

  nämen skutskär var ju bara tre dgr för oss som inte kör i klass 3 !!!!

 3. Åhza igen says:

  Visstja… :/

 4. Anna says:

  Guuuuu vad fint du körde Charlotte! Inte klokt att gå in och köra en nära inpå okänd hund (ni har ju knappt tränat ihop) så bra!!! Du är en så duktig handler, det blir skitskoj med Puffan sedan! Ni kommer sopa banan med konkurrenterna! :-D Kramis!

 5. Anna says:

  PS. Det blir lättare att kalla in dig som handler sedan när jag har min iFån! DS.

 6. Charlotte m dogs says:

  ja gud ja då har du väl nån fras inmatad i iFånen som du bara ”tatchar” på!!!!

 7. Eva says:

  Var det klass 3-debuten (?)! Jäklar vilket fint lopp du kör! Grattis!

 8. Ulla & Skäggisar says:

  Jösses man kan ju bli tårögd för mindre. Shit va duktig du är och och Flaxa är ju som en ferrari på räls om man jämför med våra traktorer eller…
  Så snyggt!!!

 9. Annica & Della says:

  Hej Charlotte! Jäklar vilket jobb ni gör, du och Flaxa. Ska bli kul att se dig och lilla Jonna tillsammans! *grattis-kramar*

 10. helene says:

  Heja Scarlett! Vilket härligt lopp nii fick till! Snyggt jobbat! Kram kram

 11. mia says:

  Fan va häftigt!!! Kul det måste ha varit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>