Sommarcup på ÖBK

Alltid lika trevligt att hänga på ÖBK ! Ikväll startade dom sommarcupen, en träningstävling i agility! Helene och jag åkte dit och körde ett par lopp. På vägen plockade vi upp Annsos hund Nova, som Helene skulle köra. Det gick bra, de vann agilityklassen!!!

Felix och jag diskade oss rakt igenom de två loppen. Jag hade svårt att hålla ihop och handlade som en riktig kratta. Men Felix var pigg och glad. Vi tog om kontaktfälten både på balans och A-hinder, vilket jag är nöjd med att jag för första gången under tävlingslika förhållande lyckades med ;)

Helene och jag passade på att träna lite med unghundarna också. Både Jessie och Jonna fick köra kontaktfältsträning vid sidan av banan. Och när tävlingen var slut så körde vi lite allmän hinderträning också. Mycket nyttigt att köra på andra klubbars hinder och i andra miljöer, såklart!


Vårt läger! Är så nöjd över att mina hundar inte står och skäller när det är uppbundna! Inte ens när jag körde med Felix så sa Jonna nånting (tror jag va, eller vad säger du Helene?) Nere på klubben när vi tränar kan dock Jonna låta lite!


Helene hjälpte till och dömde Largeklassen i agility. Här är det Tomas som kör med supersnabba Dimma.


Jonna försökte få igång Jessie.


Och försökte… men se, det gick inte för Jessies matte har strängeligen sagt till att Jessie måste ta det lugnt efter sin operation.


Okejdå!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

One Response to Sommarcup på ÖBK

  1. Helene says:

    Vilken snabb uppdatering med fina bilder och allt!!! Jodå Jonna var helt tyst! Duktig tjej! Vill du ha filmen på hopploppet förresten?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>