Snygga snickaren

Jag trivs alldeles utomordentligt i min lägenhet i Brunnby Park. Vilken tur att jag slog till å köpte den!!! Jag vaknar varje morgon och är nöjd över det mesta. Felix älskar att ligga på balkongen, där  kan han spana ut över ”the hood” mellan spjälerna. Jonna trivs bäst i badrummet som är stort, svalt och där matte överraskar med en kall dusch då och då, det gillar hon!!

Jag har dock några projekt som jag behöver genomföra innan jag är helt nöjd. Det skulle vara behövas ytterligare en garderob i hallen. Och klädkammaren skulle behöva inredas med lite fiffigare förvaringsmöjligheter. Och till min tvättstuga har jag länge gått och väntat på att få inspiration till att sätta upp en väggfast arbetsbänk.
Och idag hände det!!!!

Man skulle kunna tro att det finns en hel uppsjö med arbetsbänkar eller skivor. Och det gör väl det på sätt och vis men dom skall mer användas till att lägga på underskåp. Dom flesta jag kollade på var massiva och minst 3 cm tjocka och astunga. Men eftersom jag skulle sätta fast min i väggen så fick den inte vara för tung. Till slut hittade jag en skiva i obehandlad furu, som jag fick såga till och slipa. Få se om jag behandlar den med någon färg eller lack. Men just nu är det snygg som den är.

Jäsiken va man får hålla på när man är själv! Borr och skruva upp konsolerna var väl det värsta. Måtta är inte min starka sida. Jag var så arg stundtals att jag höll på att spricka.

Men nu sitter den där, och sitter kvar förhoppningsvis!!!! ;D

d
Snygg, arg men till slut nöjd snickare!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

One Response to Snygga snickaren

  1. Kristina Munther says:

    Vad duktig du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>