Full fart i Gävle

I helgen var vi på Gävle BK och tävlade! Kallt och blåsigt men solen sken mestadels. Pearl, Cili, Anneli och jag kamperade ihop på Älvkarleby Fiskecamp i nån slags microstuga. Tur vi hade unga tjejer med som kan sova på en stock om så behövs. För bäddsoffan hade lite övrigt att önska. Att det blev försovning första morgonen hade inget att göra med att sängarna va så sköna. Nä det va nåt tekniskt fel med alarmet. Men Cili och Anneli kom iväg i en rasande fart. Och trots denna panikartade start på morgonen så tog dom varsin pinne under dagen. Duktiga tjejer!!!! Anneli tog en pinne till på söndagen så nu är hon uppklassad i 2:an. Grattis!!! Ett av hennes lopp ligger här

Felix hade bra fart i helgen. Han var jättekul att köra. Tyvärr så hade han inte alltid hörapparaten på!!!!! Han har ju en förmåga att i vissa lägen bara strunta i min handling. Tittar man på filmerna kan man säkert hitta flera saker som jag kunde gjort annorlunda MEN han bjuder verkligen inte till själv. Inte ett jädrans dugg faktiskt!

Första hopploppet blev just en sån situation. Efter blå tunneln är det ett par trixiga svängar runt två hinder. Och Felix kör sin egen väg. Fick till en jacko sväng som funkade fint iallafall. Det är min första på tävling så den var inte helt perfekt. Men ändå!!! ;D Och slalomet sitter som en smeck.


I agilityloppet händer samma sak. Felix skiter i mig och tar sin egen tunnelingång. Det syns dåligt på filmen tyvärr, så jag vet egentligen inte om jag gör nåt helgalet, men det tror jag inte. Kontaktfälten tas om än med stor osäkerhet.


Söndagens hopploppet gick jättebra!!! Vilken fart!! En trång bana med många fällor och jag tycker vi fixade det galant. Jag blev lite nervös vid slalomet och jag borde naturligtvis tagit upp högerhanden för att dra Felix mot tunneln. Han är förlåten för att han tog fel hinder ;) Men resten av banan går som smort.

I det sista agilityloppet borde jag helt enkelt inte startat. Den var alldeles för svår. Vi har inte den handlingen eller driv som krävs för att köra den typ av bana. Jag startade förståss, men redan efter 2:a hindret så gled Felix mig ur händerna, sen var jag bakom honom hela tiden. Så efter halva banan klev jag av. Det var liksom inget skoj.

Men en skön helg med en hel del sova, och hänga i tältet förståss. Säsongen är igång!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

3 Responses to Full fart i Gävle

  1. Pernilla says:

    Ja han kanske faktiskt behöver hörapparat! Jag tycker ni jobbade bra i alla fall och tackar för trevligt sällskap :-D

  2. Jösses vilken fart det var på svartskägget, tycker du jobbar skitbra och du fick verkligen till en snygg jakko och vilken fart det var på slalomet!
    Kanonbra jobbat tjejen!!!

  3. Hej!

    Tycker ni var riktigt duktiga i Gävle i de lopp jag såg – härlig fart!! :)

    Vår hemsideadress verkar ha lagt ner, så här kommer vår nya – spara den istället! :) http://springer.ejneroos.se/

    Hoppas det är bra med er!

    Mvh Jennie, Felix & Robin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>