Diskmaskin i Lindesberg

Igår morse kom ett sms kl 05.05. Pearl meddelade att Ture hade kräkts hela natten och det var inte att tänka på att åka till Lindesberg å tävla för deras del. Åh va tråkigt, va!!!!!
Vi som skulle ge gärnet i Lindesberg, två klass 2 lopp och två öppna klasser. Men jag fick bege mig på egen hand. Jag funderade ett tag på att stanna hemma, det är rätt segt att själv köra 20 mil fram å tillbaka utan sällskap. Men jag var så taggad så jag vara bara tvungen att åka.

Felix och jag diskade oss i alla tre loppen. JAG orkade inte ladda om till det fjärde sista loppet så vi åkte hem. Men Felix var på hugget hela tiden, så han hade säkert kunna köra på.

Han hade jättebra fart i alla loppen. Vi körde under referenstiden, trots diskningar. Vilket känns jättebra! Vi diskade oss på att jag fegar och inte heller jobbar igenom alla hinder. Alla diskningar var i samband med hopphinder och tajta svängar. Felix hoppar antingen tillbaka på samma hinder (som i Rättvik), eller från fel sida. Svårt att förklara när man inte kan se film.
Jag hittade ingen som jag vågade fråga om de kunde filma ;)
Men annars var vårt samarbete bra. Jag gjorde flera blindbyten som kändes kanon!! Att blindbyta bidrar verkligen till att behålla farten. Jag gjorde ett framförbyte (ett av dom fega valen) som både stoppade upp farten helt i onödan och gjorde Felix osäker. Nä jag behöver våga mer hela tiden!!! Vad har jag egentligen att förlora…. you tell me!!!!!

Jonna var ju med så klart. Och vi passade på att träna i tävlingsmiljö med starter och kamplekar. Det behöver hon, hon är ju så himla nyfiken på allting men samtidigt lite rädd. Men jag fick igång några kamplekar rätt så bra :D

Vi fick den bästa p-platsen iallafall, precis utanför ingången till ridhuset.

Det var bra, då kunde jag ha bilen som läger och även vila lite i mellan loppen. :)

Idag söndag är vi lediga hela dagen. Ska nog hänga lite på balkongen.

Felix har redan börjat….

Men först en promenad  i solen. Skön söndag!!!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Diskmaskin i Lindesberg

  1. Pernilla says:

    Ja det var jäkla skit att vi inte kunde följa med :-(

  2. mia says:

    synd att ingen filmade. Man vill ju se! Känner igen det där med Jonna. Det ska kollas överallt alltid… Svårt med fokus då ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>