Det man inte har i huvudet…

får man ha i gaspedalen….

Vaknade upp ute på landet imorse och undrade, som så många andra, om det var påsk eller jul man just firat. Snön vräkte ned, i flera timmar. Ingen direkt höjdare, nä man hade ju  önskat sig sol och fågelkvitter. Så jag packade ihop och åkte hem redan framåt förmiddagen.

Det har faktiskt inte varit något vidare värst väder alls ute på Rådamansö i helgen. Finast var nog i lördags. Då kom Lotta ut och hjälpte till med lite inredningsfixande. Jag har tagit bort matbordet, som jag ändå aldrig använder, i köket och istället möblerat med en köpmandisk och ett vitrinskåp som jag fått efter mamma. Och en sittbänk som jag ställde framför fönstret.

Kommer bli väldigt funktionellt!! Massa lådor och skåp att stoppa saker i. Varför inte prova direkt! Plånboken, låg och skräpade på diskbänken, så den åkte snabbt ned i en av köpmandiskens lådor!! Perfekt ju!

Eller not!!! När jag åkte hem låg plånboken kvar i lådan!!! Meh…

Det upptäckte jag inte förräns det var dags att åka iväg och få Felix trimmad framåt 6-tiden. Så medans Felix va hos trimmaren fick Jonna och jag åka hela vägen ut till Rådmansö och hämta den nedrans plånboken! Grrrr…. Man klarar sig ju inte utan liksom.

Det var premiär att gå till  Susanne för att få Felix trimmad.  Hon har även kennel och där kommer ju Ullas skäggisar ifrån! Så jag hade ju  bra referenser! Och jag är jättenöjd med resultatet.  Felix blev jättefin! Nu ser han ut som en liten kille igen.


Ville inte väcka honom för att fota, så ni får hålla tillgodo med en i-soffan-bild. Utslagen efter två timmars pälsvård!

Susanne tyckte han hade fin päls, men väldigt mycket underull… ojdå!
Och han hade skött sig exemplariskt!! Susanne sa att han verkligen var jättetrevlig att ha att göra med. Man blir så glad när andra säger fina saker om ens hundar, eller hur!?

Felix fyllde 7 år häromdagen!!! Gu va tiden går!!!  Så här såg han ut när han var 5 månader. Bara lite större än en blomkruka! Lilla gubben då!

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

6 Responses to Det man inte har i huvudet…

 1. Kristina Munther says:

  Vad fint du verkar ha det på landet, snyggt med en skänk sådär! Felix-gubben, så fin han är och så liten han va en gång i tiden! Vi får hoppas på en fin, solig vår nu med inte alltför många bakslag, men man vet ju hur april kan vara, eller hur? Kram från Kristina och Macki

 2. Åhza says:

  Köpmanbänk? Jojatackar!;-D
  Väldigt snyggt blir det iaf, om jag vore du skulle jag flytta dit för gott. Mysigt landställe du har! Hoppas få komma dit på en promenad i sommar.

 3. mia says:

  Felix är lika gammal som Tove då. Hur söt som helst när han var liten!

 4. Vicky says:

  Åhh vilka fina bilder på vovvarna!
  Ja hoppas att d va okej att länka till din sida! :-)
  Kram Vicky

 5. Anna-Lena says:

  Nostalgi att se Felix som liten – så lik Kella (min Kerry blue) när hon var liten. Jag tycker att ”terrier/schnauzer” valpar är de sötaste valparna:) Felix blev fin efter ”frissan” men det ser ut som det slet på honom ;)

 6. Snygg han blev Felix, japp hon är superduktig Susanne, klart att han skötte sig, hon är inte att leka med om vovvarna börjar tramsa på trimbordet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>