En pinne till!!!!

Imorse åkte Anna och jag till Katrineholms BK. Vi startade kl 7.30 och var hemma dryga tolv timmar senare. Sicken seg tävling!!! Vi var framme vid 10-snåret och hade räknat ut att klass 1 skulle börja kanske framåt kl 11, enligt tävlingsledaren sådär en kl 11.30. Vi gick till start kl 14.15!!! Så en seg väntan gav förmodligen också en seg start i agilityloppet. Kontaktfälten satt inte och slalomet var helt kass. Vi fick ta om slalom ingången 3-4ggr innan det satt. Så det blev en disk. Men fart hade han den lilla rackarn, lite skillnad mot gårdagens träning. Dessutom höll jag på att gå omkull vid A-hindret. Har inte sett filmen ännu (batterbyte), tror inte det syns. Men känslan av att man nästan går omkull är inte nice!!
Desto nice:are i hopp klassen. Bra start och fint flyt hela vägen!! Nån stor sväng och lite stopp efter långhoppet innan 90graders vinkeln till slalom.  Men 0 fel och under referenstid, gav en 7:e placering och PINNE!

Det känns jävligt skoj så här i slutet av säsongen, bra för självförtroendet och något att leva på under vinterträningen.

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>