Inför julledighet

Kom hem vid sex-snåret idag med en sprängande huvudvärk. Kan vara anspänningen av den stundande avslappningen eller hur jag ska säga. Ja, ni fattar. När man börjar varva ned på kommer alla fysiska krämpor. Likväl letade jag fram en schysst Helene-bana och drog iväg till ridhuset. Inte en människa så långt ögat nådde. Bara det nedsläckta ridhuset, numera utan vägg på ena kortsidan, stod spöklik på Rosersbergs-slätten och vinden tjöt och ven sådär lite obehagligt när jag drog upp dörren.  Va ensam jag kände mig…

Men snart kom alla Lisa, Helen, Anna, Linda, Mari och Marie. Så vi blev en tapper skara som körde några varv på en agilitybana. Det är verkligen en skön avslutning på veckan att köra lite ridhusträning.
Dessutom är Felix världens lyckligaste. Han fick en superduper julklapp av Flaxa. Ett gäng grissnorrar. Det  är minst lika bra som grisöron!!!! Tack Tack!!!

Nu är det jul och ledigt som gäller.  Nice!! Umgås med familj och doggen och sen åker jag till landet några dagar tror jag. Och så är det laddning inför lagtävlingen i Knivsta den 29/12, det ska bli jäsikens skoj!!!

Det här med att arbeta mindre tog en helt annan vändning under eftermiddagen. Nu har jag blivit erbjuden ett jobb som jag förmodligen inte kan tacka nej till. Och då pratar vi inte om att gå ned i tid. Jag måste verkligen ta mig en funderare över vad som egentligen driver mig här i livet. Kan väl passa bra att ägna den kommande veckan åt.

GOD JUL alla nära och kära!!!

This entry was posted in Familj, Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>