Nytt år, ny kropp

År 2008 har jag utsett till Kroppens År. År 2007 var Pinnarnas År, och jag lyckades ju knipa 3 st så oddsen är goda för 2008 skall kunna ge utdelning. Vad kroppens år kommer att innebära är väl inte helt spikat men målet är att få min egen kropp att bättre hänga med runt agilitybanan, helt enkelt.

Jag har redan börjat öva inför 2008. Idag var första gången på gymet här i Väsan. Har TÄNKT det senaste halvåret att jag skall bege mig dit. På juldagen gick jag förbi UTANFÖR. Och idag GICK JAG IN!!!!! Tack vare Anna som ringde bara sådär och sa häng mé! Bra jobbat Anna!!!!

Jag tog det mkt lugnt. 15 min cykling och sedan kanske 30 min styrketräning: rygg, rygg, rygg och lite mage. Och så avslutade vi hela kalaset med 20 min utsträckning på mjuk matta.

Har nu en anmälningsblankett för årskort i ryggan. Den skall lämnas in innan nyårsafton så betalar man bara 200kr inskrivningsavgift istället för 700kr. Låter som en deal jag ska ta.

Som sagt; Nytt år ny kropp

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>