Laget på Lagga

Så har årets sista tävling gått av stapeln. Lagtävling i Lagga ridhus. Fy fabian va skoj det är!!!!!
På förmiddagen kördes en inoff individuell agilityklass. Då är stämningen något dämpad, alla är fokuserade på sina egna lopp. Och det går i en rasande fart. Det blev 1,5 timmes lunch. Skönt med en promenad och några äggsmörgåsar. Klockan 12 drog small-lagen igång. Fler ekipage hade samlats i ridhuset och ljudvolymen ökade något. Fler hundar som skällde och fler förare som snackade ihop sig och peppade varandra. Framåt eftermiddagen var sorlet alarmerande. Det är något speciellt med lagtävling!!!! Hur skoj som helst!

Inga resultat för laget. Det var ju bara 2:a starten . 2008 är vårt år!!!!
Men Felix och jag gick runt med 5-10 fel (eller så) på vardera lopp men ack vilken tid det tog. Han var seg idag Felix. Lika så på ridhusträningen igår. Han gick inte igång  på grisöronen heller. Han är ojämn, lille Felix. Har ett självständigt kynne och liksom fullt upp med sitt eget humör, bryr sig inte så mycket om att göra morsan till lags eller så. Men jag jobbade på bra tycker jag. Så jag är nöjd ändå. Och han ser rätt nöjd ut  också, där han ligger utslagen just nu och drömmande sprattlar med  benen.

Jag undrar om det bara är vana? Eller hur kloka är hundar egentligen?
När vi kom hem idag efter tävlingen, känner jag på Felix tassar och tycker nog att vi behöver duscha av dom, fulla med geggamojja och ridhusspån som dom är.
Jag säger absolut ingenting. Men innan jag vet ordet av har han på egen hand gått in i badrummet och står redan i duschen och väntar….

Han får vara hur egensinnig och osnabb som helst, I love him anyway!!!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>