Sista natten med gänget…

nja, nog för att det är beckmörkt i krokarna kring Wiggeby ridhus men natt hann det inte bli. Men ikväll har vi allafall kört sista ridhusträningspasset för den här säsongen. Dessutom har vi transporterat tillbaka alla hinder till klubben. Det var ett dagsverke, fast det går undan när man är några stycken.

Vi hade kunnat vara fler, då hade det gott ännu smidigare. Men de tappra tjejerna Pernilla, Monica, Sussie, Lisa, Mari, Linda var på plats och vi klarade det med glans. Bra jobbat!!!
Eller förresten, det jädrans A-hindret och själva ihopfällningstekniken blev en liten nöt att knäcka. Och sandsäckarna är ju ena riktiga as att bära, fy va tunga dom är!!!!

Nu får vi hoppas att våren kommer tillbaka så vi kan börja träna ute på allvar! Vi har en del att nöta på, Felix och jag! Och jag måste sätta igång intervallträning i löpning…


Interiör från ridhusträningen med Linda på banan


Linslusen Terror ville gärna vara med på bild

Nej, nu laddar vi inför morgondagen. Mer om det …. imorgon !!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>