Kvällspromenad i Kairo

Precis när jag svängt av från E4:an på väg hem från jobbet idag, ringde Anna och frågade om jag inte ville gå en promenad. Bra idé!! Sagt och gjort vi åkte ned till Skeppartorp och gick en sväng nere vid vattnet. Det var ljust, fint och fortfarande lite sol. Och doggarna sprang som tokiga. Flaxa helbadade och Felix badade magen, som vanligt… det räcker så typ, tycker badkrukan. Ila och Boris höll sig lite coolare på badfronten, fast Boris hade nog velat få en pinne i vattnet att simma efter…långa blickar på morsan.


Tänk att det är vår nu. Bara passa på att njuta!


Full karuscha!  Och Flaxa alltid med stora grenar i munnen som hon ”spankar”
killarna i rumpan med. Har vi sett flera gånger idag!


Smygbadar’n och storbadar’n.


Ila badade inte, hon är rädd om nya frillan..

Igår var jag första gången på SATS med nya väskan. Woaw, kändes bra! Lite överilat tog jag cykeln dit, vårberusad som jag är. För det första hade jag dålig koll på cykelvägen, så det tog nog en 30 min att cykla. Vilket innebar att jag var rätt slut när jag kom fram (=ovan). Som tur var körde jag ”bara” ett Yoga pass (ja dom är tuffa men inte som bodypump).
Hade jag kört ett muskel eller bodypump pass, hade jag fått ringa efter skjuts för att komma hem …typ taxi eller brorsan eller så.
Och ljust och fint var det  ju när jag åkte dit men när jag åkte hem hade mörkret lagt sig. Inga lysen på cykeln (hur ska man hinna tänka på allt) och något kyligare…hm… Inte riktigt vad jag tänkt mig. Kan ju säga att hemresan inte var lika trevlig som ditresan.

Men det är ju bra träning, cyklandet! Bike on!!

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>