2 x agility i Västerås

Först måste jag kommentera min debut i Hopp 2:an från igår. Det kändes så himla roligt. Att komma vidare. Banan var lagom klurig. Och eftersom jag tyckte jag hade allt tillgodo kunde jag kosta på mig att köra en risky slalomingång med vänsterföre. Sagt och gjort, det flöt på bra under själva loppet, blev lite onödigt stillastående vid ett bakombyte några hinder efter långhoppet. Valde nog fel sida på uppfarten till däck och slalomingång, det vart tokigt i vilket fall. Sen orkade jag inte sisu-springa hela vägen i mål, så efter sista tunneln undrar Felix vart jag tog vägen. Men det är kul att se att han är så glad och på hugget, trots intensiv tävlingshelg. Jag är helnöjd med debuten!

Kolla in film här

Lite segare idag då. Bara Felix och jag stack till Västerås för att köra två off Agilitylopp i det sk Gurkhoppet. Tävlingen gick av stapeln i Kungsbyn, en bit innan Västerås från Enköping sett. Jättefint område, toppen med massa pållar i en hästhage brevid…NOT! Felix är ju hästtokig. Men stort och bra tävlingsområde och nära till parkeringen, så Felix och jag huserade i bilen. Vi gjorde två riktigt bra lopp. Kanske inte så snabba och oturliga hang-ups på slalom och gungan i BÅDA loppen. Men det var för övrigt bra handling, precis som jag planerat på banvandringarna. Och vi klarade kontaktfälten fint, MEN mest då med hjälp av mig som bromskloss… typ STANNA!!!!! Ja, har man inget beteende så får man skaffa sig ett….på plats…eh..typ.

Nu är vi helt sluta båda två. Så det blir inget åka av till Sthlm Södra imorrn inte. Nej, rengöring på balkongen står på schemat och Anna har lovat att jag ska få ge henne stryk om jag inte får med henne till SATS, så det verkar lovande.

Hopp2, yeah, keep on hopping

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>