Med kroppen på balkongen

Snart är det ju dags att hänga på balkongen lite mer frekvent. Därför behövdes en ordentlig vårrengöring och allmän uppiffining av min balkong.

FÖRE:


Bort med trätrallar och markis skickade jag in i tvättmaskinen


Sen skrubbade jag hela balkongen med såpa.

EFTER:


Och så här blev resultatet!


Va en sväng på Plantagen och köpte nytt balkongbord, en spalje som jag ska få en humle att klättra på samt några hängkorgar som jag planterat hänglobelia i. Så nu är det bara att sitta där i gostolen och vänta på att det skall prunkna.

När jag fejat och inrett allting klart, tog tammetusan hela dagen, så började det regna.  Typiskt va!
Vilken tur att jag köpt nytt solparasoll då, som skyddade lite.

Jag slapp ge Anna stryk idag iallafall. Alldeles på egen hand kom hon iväg till gymet. Själva gympade jag ju på balkongen och jag va faktiskt nöjd med det. Imorse gick Felix och jag kyrkvarvet, och sen har vi gått ytterligare ett par svängar under dagen.

I tisdags började stegtävlingen på jobbet. Det är rätt kul att se hur många steg det blir att man tar om dagen, och vilka aktiviteter som påverkar. Helgens tävlingar, då man ju sitter en hel del, gav ca 9000steg. Men idag  nådde jag upp till 13800. På jobbet är stegräknare och vad den visar det givna samtalsämnet, samt alla kreativa förslag om hur man kan fuska…. hå hå ja ja. Nä, det är som med viktklubben, man måste vara ärlig mot sig själv, eller hur.

Keep on walking

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>