Tävlingsledare!!!!

Tjohoo!!! igår blev jag godkänt på mitt praktiska prov för att bli tävlingsledare för agilitytävlingar!!! Underbart. Coola Yvonne var examinator och hon var ju även kursledare på den teoretiska delen i höstas. Så jag har varit under gott beskydd hela tiden. Pedagogisk, kunnig och cool, sån är hon! Thankyou Yvonne!

Det här med vädret har ju hållt i sig sen Barcelona kan man säga, först svinkallt och igår regnade det förståss hela dagen och en bit in på kvällen. Jag var så supernervös att vi inte skulle få ihop tillräckligt med antal starter (man behöver 75 för att bli godkänd). Och vid nåt läge på kvällen fick jag nästan spader, för jag trodde alla var på väg hem trötta och kalla (vi höll ju aldrig på att bli klara). Så jag utlovade andra chansen för de tappra som var kvar, dvs att få köra ytterligare ett lopp. Men sen efter idogt räknade kom vi fram till att det redan var 82 starter, så då var det ju grönt. Ett stort tack till alla funktionärer! Och ett ännu större till agilitysektorn, ni är grymma!

Och idag har jag haft avslutning på grundkursen. Både skoj och lite sorgligt. Men det verkar som att merparten kommer på fortsättningskurs i höst. Det kommer bli toppen! Jag har också fått sån fin utvärdering på kursen.  Både på mig som instruktör, men även kommentarer om att kursarna själva tycker att de gjort framsteg med sig  och sin hund och det slår ju ännu högre. Det är ju liksom vitsen med hela kursandet!!!

Och så fick jag en sån fin present av en av kursarna, det är ju så man blir tårögd. En liten burk med doggegodis. Yeah, Felix like!!!!

Nu har jag precis överlämnat alla räkenskaper (verifikat, handkassa och all bokföring) till revisornerna för tomtföreningen på landet!!! Fy fabian va nice. No bokföring no more!!!

Man kan lugnt påstå att jag är mer än helnöjd idag! Typ, hur bra kan man ha’t???

Stegräknaren visar 9491, inte så dåligt ändå med en jobbdag full av möten.

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>