Kvällstävling i Knivsta

Var för första gången i Knivsta och tävlade. Jag har varit där på kurs och möten, men aldrig på tävling. Det var verkligen urtrevligt!! Inte bara för att vädret nu äntligen tagit sig samman och visar lite sol. Utan allt var så himla bra ordnat. Riktigt proffsigt. Och undan gick det. Hann knappt få ner en kopp kaffe så hade man kört två lopp och det var dags att åka hem.


Fillen filosiferar…

Vi körde en inoff agility och så körde vi Hopp 2 , man har ju kommit upp sig lite som sagt. Hopploppet gick jättebra, vi fick tidsfel på nån sekund för övrigt var det inga hinderfel!!! Och det var en riktig springbana som Åsa Wrede gjort, nyexad domare. Så jag fick öva sisu-springning. Banan var hur skoj som  helst!!! Så det bådar gott för framtida tävlingar där hon kommer att döma. Kolla in hopploppet

Fler som kommit upp sig och gått förbi. Duktiga Anna och Flaxa gick vidare upp till Agility 3:an idag! Fint loppp, stiff my ass. det var hur coolt som helst!!! Way to go!!!

Ja, tävlingarna i Knivsta fortsätter hela helgen, men då är inte Felixen och jag med, så uppe i smöret är vi inte…..än. Vi skall nog ta en lugn helg och va en del ute i skogen.

Nice i Knivsta, dit vill vi åka igen!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>