Bakombyte i Skutskär

Helgens tävlingar i Skutskär gav mer att önska. Inte vad gäller vädret, det har ju varit toppen!


Helene pasar på att njuta av solen innan starterna…. mmm

Arrangemanget har också varit toppen. Himla trivsamt i Skutskär. Bra område, stora ytor och trevliga funktionärer.

Men så kommer vi till tävlingsekipagen och det är väl just ett jag har i syfte. Charlotte och den svarta schnauzern Felix. Vi har idag lyckats ge en helt ny innebörd till ordet bakombyte. Kolla in hur det kan se ut.


ja fy fabian, det är ju inte klokt. Jag gör ett framförbyte för att rama in, och blockera hindret brevid, då vi skall in i platta tunneln. Och så är det just det hindret Felix suger på !!!! Det ser ju för roligt ut.

Vi diskade oss i alla fyra lopp. Jag springer på för dåligt och Felix skiter i mig, så kan man väl sammanfatta det hela.
MEN han har haft bra fart, trots det varma vädret, så det är jag nöjd med. Annars tycker jag vi borde kört lite bättre lopp. Och jag borde definitivt legat på mer. Men man kan ju inte alltid vara på topp eller hur det nu var…. eller jaha man vill ju vara där nån gång…iallafall…

Idag går mina tankar till Anna !! Jag säger som jag alltid sagt  – Våga vägra Golf!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>