Hemmatävling

Puh! Nu sitter jag här som jag drömt om de senaste veckorna!! Att det är över och ALLT har gått bra!!!!

En två-dagars Agilitytävling med ALLA klasser är inte kattskit, har jag insett nu.

Istället för att dra sopvagnar på hundmässan varje år (mot en ansenling ersättning) som ändå ingen vill ställa upp på, så sa vi i agilitysektorn att vi kunde anordna STOR tävling på klubben istället under förutsättning att ALLA ställde upp.  Det verkade mer naturligt att folk vill ställa upp på hemmaplan. Men det visade sig bli en sanning med  modifikation. Nu fick vi ändå ihop ett rejält gäng  engagerade funktionärer dock mestadels agilityekipage och flertalet även från andra klubbar. (och då är vi ändå 300 medlemmar i VÅR klubb!)

Men så skoj!!!!  Har aldrig sett så mycket folk på klubben samtidigt. Två planer fyllda av tävlande människor och hundar, tält, bilar, elsladdar, stressade funkisar, proffsiga domare etc etc.
Och en STOR sol över alltihopa!


Hur lysande kan det bli!


Agilitybutiken var på plats och sålde grejer!

Ett stort tack till Yvonne Ahlin som till slut blev vår officiella Tävlingsledare. Jag är ju klar tävlingsledare men inte godkänd officiellt. -”Ja, det är ju bra om man skickar IN papprena..” som Yvonne sa. Eh jo det är ju sant men det blev tajt med tiden. Jag försökte få dispens men SBK behövde ett par veckors handlägggningstid, och den tiden fanns inte!! Jag hade en plan B, men så här efteråt kan jag villigt erkänna att den hade nog inte funkat. Så det var inte bara EN stor sten som föll, när Yvonne erbjöd sig. Tusen tack Yvonne!!


Snygga brudar i sekreteriatet!! Alex och Katta.
Alex har suttit framför datorn BÅDA dagarna. Det känns tryggt när man är ”tävlingsledare”. Hon är noggrann, uthållig och verkar aldrig bli uppstressad! Klurigt skrivna resultat blir klockrena efter hennes behandling!!


En snygg och funktionell Start- och Resultattavla… som jag själv är välidgt nöjd med! Stolen with pride från Gävle! Homemade!!!


Och så alla funktionärer som gör detta möjligt, planerat och lett av en funktionärschef, så att alla ekipage kan tävla och göra bra ifrån sig!

Fy fabian va skoj. Jag är så oerhört stolt över att vara en del av Agilitysektorn på Väsby BK, med dess nära krets!! ni vet vilka ni är!

Respect


This entry was posted in Agility, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>