Kvällstävling med sen ankomst

Den här vecka är det kvällstävlingar på SSBK, tre kvällar i rad! Min kursare Carina Eldsäter är tävlingsledare. Bra jobbat. Vi var och tävlade igår. Och det var bra tävlingar med flyt och ordning å reda!! Men det var ju knappt så vi hann fram. Återigen vad det en trafikolycka som höll på att förhindra vårt deltagande. 3 körfält avstängda i norrgående och ett fält i södergående nånstans på Essingeleden. Puh, vilken stress. Men med nöd och näppe hann vi fram PRECIS när banvandringen för AG1 började kl 18.00. 

Det var en mycket bra klass 1 bana. Och en mycket bra domare…


Vår egen domare; Helene Kåberg in style!

Men vi har ju börjat ny stil Felix å jag. Det är inte den finska… vete fasiken var den här stieln kommer ifrån, Gotland kanske, den heter ”Så-nära-men-ändå-så-långt-borta”!!! Vi gick felfria fram till det tredje sista hindret. Då vart vi  kaxiga och skulle ta upploppen med den äran…. och så river vi!!!!!!I!!!! attans otur asså!!

Nu var blev det många nollade och det var över huvudtaget många starter, så jag tror vi slutade på en 23:e plats.
Det öppna hopploppet körde vi med fart. Jag utmanade Ulla och Hugo på lite sisu-springning. Vi behöver verkligen få upp våra schnazrar i snabbare tempo. Dom kan ju!!! om dom vill!!! Och det lyckades. Vi gjorde  varsitt snabblopp för båda ekipage. Ulla och Hugo lyckades desstuom tidigare på kvällen knipa en pinne i Hopp 1:an. GRATTIS!!

Och en som verkligen lyckades var världens bästa Lifa. Hon gjorde sitt andra lopp i agilityklass och kom på tredje plats. GRATTIS GRATTIS!!
Kolla in loppet här
Det blir toppen valpar efter den där underbara damen, tro mig!!! Och en sån ska jag ha!!! Har nu planerat in 2 månaders ledighet i samband med valpankomst!!! Åh va spännande, kan knappt vänta. Fast vänta får jag ju göra för det dröjer ju ett tag.

Just nu längtar jag OERHÖRT efter semester. I helgen var jag på landet och höll aldrig på att komma därifrån. Jag ville bara vara KVAR och inte åka hem och jobba!!!!
Men nedräkningen har väl börjat. Jobbar bara denna vecka och må-tis nästa vecka, sen blir det semester av!!!

Man får passa på att njuta!!
Summer time and the living is easy….

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>